Ceaiul de soc este foarte bun în curele de slăbire

Atunci când este ţinută o cură de slăbire, pe lângă un regim alimentar fără grăsimi şi bogat în fructe şi legume, este bine să fie consumate şi câteva căni de ceaiuri cu acţiune detoxifiantă şi diuretică. Ceaiurile pentru slăbit sunt de un real ajutor pentru eliminarea kilogramelor în plus şi în detoxifiere.

Beneficiile pe care ceaiurile pentru slăbit le aduc organismului sunt numeroase. Printre acestea se numără: accelerarea metabolismului, estomparea senzaţiei de foame, stimularea digestiei şi stimularea transpiraţiei.

Un ceai foarte eficient în curăţarea corpului şi eliminarea excesului de apă este ceaiul de soc. Acesta are proprietăţi diuretice şi chiar laxative şi este unul dintre cele mai recomandate ceaiuri pentru slăbit. Dacă vei merge la plafar, acesta va fi primul care îţi va fi recomandat. Poate fi consumat cu felii de lămâie pentru un efect şi mai revigorant.

ceai_de_soc_beneficii_slabit

Modalitatea de preparare este prin infuzie: se toarnă 250 ml apă fiartă peste o linguriţă de flori de soc şi se lasă acoperit 10-15 minute. Se strecoară şi se consumă înainte de masă. Sunt recomandate între 1-3 căni de ceai de soc pe zi.

Iată şi alte ceaiuri eficiente pentru slăbit în articolul de aici.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s