De sărbători mânânci fără să te îngraşi

 

Salut,

Din patria celor cu probleme greutate există câteva regului despre cum trebuie să mâncăm pentru a nu ne îngrăşa.  Dacă acestea sunt urmate, atunci este numai bine pentru organismul fiecăruia, iar după  perioada sărbătorilor nu vom avea temeri în a ne urca pe cântar.

mananci-fara-sa-te-ingrasi

Dintotdeauna s-a obişnuit ca de Sărbători să se mânânce mult şi des. În ajutorul celor care nu vor să se  sperie de ce va spune cântarul de sărbători şi vor să fie la fel de sănătoşi, iată cum trebuie să mâncăm

Să ai un “preparat la sigur”

Fie că tu organizezi masa, fie ca te duci in vizita, poti oricand sa scoti la inaintare un “preparat de siguranta”. De ajutor îţi poate fi un ’’platou verde’’ stropit cu puţin ulei de măsline. Este numai bun fie că primeşti musafirii, fie că mergi în vizită.

Spre exemplu, o salată cu de toate sau un platou cu multe verdeţuri stropite cu puţin ulei de măsline. Este simplu şi sănătos.Cu siguranta iti vei surprinde invitaţii!

Fără caloriile din lichide

Limitează-te la două pahare de vin , cât mai multă apă sau chiar o cafea. Este mult mai indicat decât răcoritoarele care conţin sute de calorii.

Atenţie la ce mănânci!

Carbohidraţii simpli nu îi amesteca cu grăsimile. Dacă vrei să nu te îngraşi, atunci evită a face combinaţii de genul mămăligă cu smântână, cartofi sau pâine cu carne de porc grasă. La sfârşitul fiecărei mese NU consuma dulciuri, precum cozonacul. Mai bine este să fie luat ca şi gustare.

Sărbători cu bine să aveţi!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s